Mie Jensen

roadtrip
 
Började dagen med frukost tillsammans en kompis som flyttat till Paris men hon var hemma under påsk, men sen visste jag och mamma inte vad vi skulle göra. Vi bestämde oss därför att hoppa in i bilen och bara köra! Hur roligt som helst. Vi började med att köra till Helsingborg, sen körde vi vilse i något av bostadsområdena där. Vi hittade dock till slut till Domstens strand där vi åt lunch i bilen (för att det blåste något enormt ute). 
 
Efter det var det bara ut på vägen igen, denna gången med riktning mot Höganäs. Vi körde längst några små gator i Höganäs och sedan vidare till Ängelholm. I Ängelholm stannade vi på Hembygdsparken (åk dit om ni har vägarna förbi!!!) där gick vi runt och kollade på alla fina papegojor, getter, ponnys och kaniner! Sen bar det av hemåt vid fyra-tiden. 
#1 - maja söderberg

härliga bilder!!

#2 - Josefine

Fina bilder!!

#3 - Alice

Hejsan! Jag vill bara tipsa dig om min tävling där du kan vinna en valfri produkt till din mobil! Du hittar tävlingen här: http://alicelindstrom.se/2015/march/vinn-valfri-produkt.html#comment och för att vara med ska du bara välja vad du vill vinna!
Ber om ursäkt om du inte gillar såna här kommentarer!

#4 - Prietha

Så underbara bilder!

Svar: Tack!
MIE JENSENS FOTOBLOGG

#5 - Emma Grann Fotografi

Härligt det ser ut!

#6 - Claudia

så fina bilder =)

#7 - sarah

Fina bilder

#8 - Amanda Jona [SPONTAN]

Lät underbart :)

#9 - johanna

åh vad härligt att bara köra!

#10 - Fani

Vilken rolig idé med en liten spontan roadtrip sådär :) Och gillar bilderna skarpt!

Svar: Ja, jättekul! Tack! :)
MIE JENSENS FOTOBLOGG