Grattis bloggen till 3 år!

Idag var det 3 år sedan jag tryckte på "starta ny blogg" här på blogg.se. Efter jag skrev föregående mening var jag tvungen att pausa skrivandet för att gå tillbaka till de första inläggen här på bloggen. Det visade sig att dem är publicerade i september 2013 och är rent ut sagt katastrofala och lika så är bilderna. Vet inte riktigt vart jag ville komma med detta inlägg då det absolut inte är mitt tredje år som bloggare. Nej, min första blogg startades cirka 2007/2008 och jag fattade inte vad jag höll på med så bloggen innehöll endast ett inlägg med en bild på en delfin. Vi kan väl komma överrens om att jag utvecklats sedan dess. Ska desperat leta reda på den bloggen om den inte är raderad haha. Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall. Jag har åkt tillbaka hem till Skåne idag för att stanna några dagar innan jag åker tillbaka till Kalmar igen. 
 
Ungefär i denna åldern skapade jag delfinbloggen. Vi ser ju alla att det skulle bli en stylish modebloggare av mig när jag blev äldre. Eller va?
  DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook