Nuvarande favoriter

Sephora Must-have angled blush brush | Marc Jacobs #InstaMarc Light Filtering Contour Powder 40 Mirage Filter | Kicks Color Stick Sweet As Candy | GloMinerals Luxe Liquid Bright Concealer High Beam 
 
Nu tänkte jag göra något jag ofta inte gör. Blogga om smink. Här ovan ser ni därför mina nuvarande favoritprodukter. Jag har fått alla dessa produkter av en kompis nyligen och totalt älskar dem! Vi börjar från vänster tycker jag. 
 
1. Sephoras Must-have angled blush brush. Såååå mjuk och såååå bra. Tyvärr är den gjord av djurhår så jag personligen kommer inte köpa den igen när den blir sliten och äcklig. Men den är mycket bra och jag gillar den verkligen. Så om ni inte bryr er om djurrättigheter (vad är det för fel på er?) så rekommenderar jag den verkligen. 
 
2. Marc Jacobs #InstaMarc Light Filtering Contour Powder - 40 Mirage Filter. Holy mother säger jag bara. Ett så perfekt contouring kit. En perfekt ljusgul "highlighter" som jag använder att sätta min concealer under ögonen med kombinerat med ett perfekt kallt contouring powder. Marc Jacobs smink är cruelty free (källa) men om ni varit något aktiva på internet de senaste dagarna så kanske ni sett vilken skev person Marc Jacobs är. HÄR kan ni läsa om händelserna på NYFW. Är tveksam om jag kommer handla något från Marc Jacobs i framtiden. 
 
3. Kicks Color Stick - Sweet As Candy. En svag ljusrosa färg som är lite "your lips but better" på mig som i princip är den vitaste människan i världen. Har inte så mycket att säga om denna produkten förutom att jag verkligen tycker om den. 
 
4. Glominerals Luxe Liquid Bright Concealer - High Beam. Damn son. Denna lever upp till namnen "bright" och "high beam". Vill du ljusa upp partierna under ögonen är denna att rekommendera. Tyvärr upplever jag att den "creasar" lite under ögonen dvs att den lägger sig i de fina linjerna under ögonen efter ett tag men det är ingenting som stör mig. Glominerals är dessutom cruelty free (källa)!!
 
Det var mina favoritprodukter för den här gången! Vad tyckte ni om inlägget? Ska jag fortsätta skriva om skönhet och smink? Det är ett ganska stort intresse jag har men vet inte om ni är intresserade av att läsa om det. Tryck gärna på "Gilla" om ni tycker jag ska skriva mer om smink och skönhet! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook