Let's go for dinner

Igår gick jag, min kusin Sandra, mamma, farmor och Sandras mamma ut och åt. Mycket trevligt! Det blev en rätt med kyckling och pasta för min del. SÅ GOTT. 


Ikväll ska vi på middag hemma hos farmor och det kommer bli jättemysigt som vanligt.


American Authors


I tisdags efter skolan stack jag, Sandra, Sofie och Olivia till Malmö för att se American Authors. Vi stod längst fram och det var FREAKING AMAZING. 

Efteråt träffade vi dessutom indiebandet Boy & Bear från Australien som hade spelat tidigare på dagen. Dom var sjukt snälla och trevliga. Dessutom, vad i hela friden händer med min tröja på sista bilden???? Jag ser helt sne ut ju.


Jaha, då var det dags igen

Idag börjar det igen. Skolan. Det är synd att sommaren är slut men det ska bli skönt med rutiner igen. Klockan ett ska jag befinna mig på skolan i Lund men innan det ska jag fika med Ellen.
tydligen är jag knappt med på bild här på bloggen så här har ni en selfie från igårMitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook