Ida & Christoffer

 
När jag var i Jämtland för bröllop (mer om detta kommer) så passade jag även på att fotografera min vän Ida och hennes pojkvän Christoffer som har förlovat sig. Det kvittar var man fotograferar i norra Sverige så ser allting fantastiskt ut, jag menar kolla bara på naturen i bakgrunden. Ida & Christoffer är superhärliga och en riktigt drömpar att fotografera. Vi skrattade oss igenom hela fotograferingen och allt kändes så naturligt. Helt perfekt med andra ord!
 
Vill du boka en fotografering med mig? Maila fotografmiejensen[a]gmail.com eller kika in på min hemsida (klicka här) så kan vi lösa det!


Söderåsens nationalpark

 
I söndags for vi iväg till Söderåsens nationalpark och vandrade en runda på ca 5km upp till kopparhatten. Ännu hade inte alla träd blivit orangea men jag kan tänka mig hur vackert det kommer vara där om några veckor. Det var mitt första besök men jag kommer definitivt ta mig dit fler gånger. Just nu försöker jag packa ihop mina sista saker innan jag ska ta tåget till Göteborg. Väl där hämtar familjen upp mig och vi kör vidare till Åmål. Imorgon kör vi sedan den sista biten upp till Jämtland. När denna resan är över så kommer jag ha spenderat 2 nätter sovandes i min egen säng på ca 2 veckor, annars har jag varit på resande fot. Jag älskar det. På tal om resa ska vi även boka en jul-shoppingresa nu i månadsskiftet, men mer om det senare! Nu måste jag packa färdigt. 


Kvinnliga äventyrare

 
Hej på er! It's been a while. Jag har jobbat 6 dagar i veckan hela sommaren och därför hamnade bloggen på is. Men nu mina vänner! Skolan har börjat igen och jag har massor av tid (nu överdrev jag lite) till att hänga här med er igen. Jag har massor av spännande nyheter att berätta för er faktiskt. För det första så fyllde jag 20 år (wohoooo) i tisdags och passade på att tatuera mig samma dag. För det andra så packar jag väskorna och drar till Jämtland imorgon! Ska på bröllop, vandra och fota massa fina bilder. Sist men inte minst och på tal om att vandra; jag har blivit ambassadör för Kvinnliga Äventyrare! Jag tror inte ni förstår hur taggad jag är på detta. Jag älskar äventyr och äventyr för kvinnor av kvinnor är så inspirerande. Så från och med nu kommer jag då och då skriva lite om deras arbete både här och på min instagram just för att jag tycker att det är ett så fantastiskt initiativ (detta inlägget är inte sponsrat av Kvinnliga Äventyrare). Jag tänker att jag i ett framtida inlägg kommer berätta mer om vad vi är och vad vi gör, så stay tuned för det. Nu måste jag återgå till att packa mina väskor då jag kom hem från en helg i Skåne inatt och åker iväg imorgon. Vi hörs. 


Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook