Årsresumé - 2014

 
 
Firade in 2014 i Sälen med mamma och vänner. Skaffade mina favoritskor och åkte massa skidor i Sälen innan vi åkte hem till Skåne igen.
Skaffade en ny bloggdesign, bakade bröd, fotade och pluggade hela dagarna.
Färgade håret rött, gjorde ett (enligt mig) riktigt bra inlägg om slutartid, bländare & ISO och fotade solnedgången vid havet.
Firade påsk, gick på Lund Superbowl med mina vänner, spelade in musikvideo bland de vackra blommorna i stadsparken i Lund och våren kom!
Skaffade iPhone 5S, firade valborg i Lund, fortsatte musikvideo inspelningen i Lomma, fotade med Olivia och stod framför (!!!) kameran.
Slutade ettan på gymnasiet, sommarjobbade på Kulturförvalningen och såg Håkan Hellström på Ullevi!!!
Tog massor av kvällsdopp och for sedan till Cypern!
Såg American Authors på Malmöfestivalen, var på Skånes djurpark, gjorde Fuck Cancer-armband med Olivia för Ung Cancer, var på fest och började skolan igen!
Fyllde 17 år vilket firades med en hejdundrandes-fest och hjälpte Belinda att packa när hon skulle flytta till Paris.
Vann en pyjamas från Love Averie och fotade Dennis & Paulinas fantastiska höstbröllop!
Gick klädd i kjol, bakade med Olivia och klippte av mig mitt slitna hår!
Julstökade, fick jullov, firade jul och har aldrig haft så mycket motivation till att fota och blogga som i December. 
 
2014 har verkligen varit ett bra år för mig och jag kan inte vänta för att se vad 2015 har att erbjuda. Hoppas att ni också haft ett bra år och att ni har det bra idag på nyår, så hörs vi nästa år!


Scandinavian Photo

Var uppe med tuppen imorse (läs: kl 09.00) för att göra mig redo för en tur till Scandinavian Photo i Malmö. Var såååå sugen på ett Sigma-objektiv som jag har tittat på ett tag, men köpte endast ett nytt UV-filter och en bok på bokrean om att fota i befintligt ljus. På vägen hem blev det stopp på Burlöv Center, Center Syd och Burger King, med andra ord har jag haft en riktig toppen dag! Hur har er dag varit?


Blame it on me

En av mina absoluta favoriter just nu är George Ezra, jag älskar verkligen hans speciella röst och hans musikstil är perfekt. Jag lyssnar mest på indie/indiepop/indierock så George Ezra passar perfekt in i mina spellistor. Vad lyssnar ni med på just nu?


Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook