American Horror Story

Jag är ett stort fan av serier. Just nu håller jag på att titta på American Horror Story: Asylum som är säsong 2 i serien. I oktober släpps säsong 4 och jag längtar som en galning! Alla säsonger av AHS är fristående så om man vill börja titta kan man välja vilken säsong som helst. Rekommenderar verkligen AHS om ni gillar att bli lite skrämda. Men samtidigt är det inte jätteläskigt och det har en väldigt bra handling. Dessutom är världens snyggaste Evan Peters med i alla säsonger. 
 
"American Horror Story är en amerikansk skräck-drama-TV-serie skapad och producerad av Ryan Murphy och Brad Falchuk med bland annat Jessica Lange, Frances Conroy och Evan Peters i rollerna. Serien har sänts i två fristående säsonger och den tredje säsongen kommer att visas hösten 2013 och fortsätta in på 2014. I seriens säsonger återkommer flera av skådespelarna men i nya roller varje säsong.

Den första säsongen, kallad American Horror Story: Murder House, följer familjen Harmon - Ben, Vivien och deras dotter Violet - som flyttar från Boston till Los Angeles efter att Vivien haft ett missfall och Ben haft en affär. De flyttar in i en restaurerad herrgård, ovetande om att den är hemsökt.

Den andra säsongen, kallad American Horror Story: Asylum, fristående från den första, utspelar sig 1964 och följer patienter, doktorer och nunnor på ett mentalsjukhus.

Den tredje säsongen, kallad "American Horror Story: Coven", hade premiär i oktober 2013 och handlar om en grupp häxor i New Orleans. Säsongen utspelar sig huvudsakligen i nutid." - Wikipedia

 
 


Uppe med tuppen

Klev ur sängen klockan 8 imorse och efter en snabb frukost bestämde jag mig för att baka kanelbullar. Just nu står första plåten i ugnen och luktar ljuvligt! Har aldrig testat detta receptet innan så det blir spännande. Medan jag väntar sitter jag och designar ett skolarbete i InDesign och planerar vad som ska hända i framtiden här på bloggen. 
 


There's no place I'd rather be

 
En av mina favoriter just nu. Denna går på repeat i mina hörlurar. Jag ber även om ursäkt för att här står tomt. Jag glömmer bort att jag har en blogg haha.


Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook