Sally i studion

Photo/Edit: Mie Jensen / Model: Sally Fälth / Nikon D3000 + Nikon AF-S Nikkor 35mm 1:1.8G DX


Önskeinlägg?

Eftersom jag driver den här bloggen för både er och min skull så vill jag att ni ska kunna vara med och påverka innehållet! Därför tänkte jag låta er önska inlägg eller rubriker som ni vill att jag ska skriva om. Det kan vara hur man gör något speciellt i Photoshop, till mer personliga inlägg eller något helt annat! 
 
Så om ni har ett inlägg att önska så får ni gärna göra det i kommentarsfältet under detta inlägg. 


STUDIOTIME

Vet ni vad som hände idag?! JAG FOTADE I STUDIO FÖR FÖRSTA GÅNGEN! Och wow, vad roligt det var! Vill göra det varje dag. Verkligen. Att jag dessutom fick göra det tillsammans med Sara och Adam som är två av mina bästa vänner, gjorde ju inte saken tråkigare.
 
Vad gjorde vi där då? Jo, jag och Sara håller på med ett arbete i kursen Estetisk kommunikation, där vi gör en tidning som ska bryta samhällets genusnormer. T.ex. ska männen vara de avklädda/sexifierade och kvinnorna påklädda och uttrycka makt! Hur roligt som helst. Dock får jag inte lägga upp bilder de "riktiga" bilderna idag då Adam inte är bekväm med att jag visar honom i underkläder på internet haha! Men här är en testbild vi tog på Sally (vår andra modell) innan vi körde igång!
 
Photo/Edit: Mie Jensen / Model: Sally Fälth / Nikon D3000 + Nikon AF-S Nikkor 35mm 1:1.8G DX


Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook