Bokfotografering

Nu är det äntligen min tur att gå på sportlov! Känns dock lite ledsamt då det är mitt sista sportlov någonsin med tanke på att jag tar studenten detta året. De senaste dagar har jag haft fullt upp verkligen. Jag och Louise har fotograferat omslaget till vårt gymnasiearbete och av döma av bilderna så kanske ni kan gissa att det är en bakbok haha! Idag satt vi och jobbade till 15.30 när vi egentligen slutade 12.35 men vi är i princip klara med boken nu. Den ska skickas till tryck den 29 februari och jag är så spänd på hur den kommer bli. Kan inte ens tänka mig känslan av att hålla i en fysisk kopia av något jag och Louise jobbat så hårt på sedan i september förra året. Jag längtar verkligen! (Förlåt Louise för att jag varit en jobbig kollega denna veckan, min hjärna gick tyvärr på lov redan i måndags haha!)


Sömnproblem och uppkörning

Hej på er! Här ekar det tomt... Varför? Jo, jag har hunnit med att ha influensan, pluggat, blivit sjuk igen och pluggat lite till. Lite så har min vardag sett sen sist. Dessutom har jag fått sjuka sömnproblem och sover cirka 4-5 timmar per natt. Alltså har jag inte haft någon energi heller! Härligt! Men nu är jag på banan igen och tänker ta tag i det här. I helgen tänkte jag försöka fota en ny header om det är fint väder annars får jag skjuta på det. 
 
Annars så har jag inte jättemycket att berätta faktiskt. Imorgon kommer en ny video upp på min youtube och jag ska ha uppkörning. Vi får väl hoppas att det går bra! 
 
I brist på andra bilder så är här en i från september när jag och Louise tog några bilder till vårt gymnasiearbete!
 


Everyday Make-Up RoutineMitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook