Sommar?

Nikon D3000 + Nikkor 35mm AF-S f/1.8
 
Saker som gör mig förvirrad just nu:
  1. Vädret, liksom what the fuck is going on. Ena sekunden är det 3 grader och man får ha vinterjacka och nästa sekund är det 20 grader och man kan springa i shorts. Ursäkta mig moder jord, det är dags att bestämma sig, är det vår/sommar eller inte?
  2. Könsceller, detta gick vi alltså igenom på Naturkunskapen idag. Känner mest: VA?? Fattar noll som vanligt. Hade jag velat lära mig det, så hade jag gått Natur istället för Estet. 
  3. Naturkunskap, var tvungen att fortsätta på det spåret när vi ändå pratade om det. Fick tillbaka mitt förra prov idag och fick C??? Hur gick det till??? Vill tacka min mamma, mina klasskompisar och min hjärna <333
Tyckte förövrigt att vädret var finfint idag så efter middagen så tog jag lite bilder. Vad tycker ni? ↑↑


Latest instagrams

 
Om du vill följa mig på Instagram kan du klicka HÄR eller i menyn till höger.


Makin' money

Hallå! Igår och idag har jag jobbat i en släktings koloni med att måla staket. Inte speciellt roligt, men det måste göras. Drog med mig Tova idag för lite extra hjälp. Då blev det mycket roligare och tiden gick fortare. När vi var klara blev det fika och häng i hängmattan. Love it. 
 
Bilder - iPhone 4S
 


Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook