Cykeltur med Olivia

photo - me, nikon d3000 + nikkor 35mm f/1.8 
 
Det blev en tur hem till Olivia idag och tillsammans tog vi en cykeltur på ca 1,5 mil. Riktigt härligt. Massor av nya bilder blev det dessutom. Hade dock lite otur när jag skulle åka hem. En resa som skulle ta cirka en halvtimme tog 1 OCH EN HALVTIMME! Gissa om jag blev sur haha. Men nu är jag hemma i alla fall. 


H&M

Adam & Sara lämnade mig vid kl 13 idag så efter det drog jag med Stina ner i stan. Jag letade efter ett par skor att ha på min kusins student och min egen avslutning. Jag kom däremot hem med en byxdress dessutom. Både skorna och byxdressen är från H&M. Tänker visa skorna närmre den 5:e för då kommer jag använda dom tillsammans med min nya klänning! 

Friends

Nu är det helg. Så skönt. Det firar vi med tvspels-/filmkväll med Adam & Sara. Dom kommer vid halv 3 så innan dess måste jag städa. Just nu är det att tvätta samtidigt som jag letar efter skor på internet. Behöver ett par till skolavslutningen men som jag även kan ha resten av sommaren. Ugh så svårt! Har ni några tips på var man kan köpa snygga skor till ett rimligt pris?
 
photo - me, iphone 5S


Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook