ute på landet

Under den korta tiden jag är hemma så försöker jag maxa innehållet på mina dagar för att få ut så mycket av tiden hemma så mycket som möjligt. Därför beslutade jag och Louise oss för att ta en spontan roadtrip till hennes landställe i mitten av Skåne för fika och frisk luft innan vi begav oss vidare hem till Felicia, där jag för övrigt spenderade natten. 
Så fort jag klev ur bilen på landet så kände jag mig hemma. Jag är mestadels uppväxt på landet och kommer i vuxen ålder antagligen flytta tillbaka. Louises landställe var hur mysigt som helst.
Louises farfar hade byggt ett uterum mitt på tomten innan han tyvärr gick bort så där satte vi oss och hade fika.
Älskar älskar älskar inredning som har stannat i tiden. Hade jag kunnat leva i det? Antagligen inte, men det är så idylliskt på något sätt och sen är det ju otroligt vackert att fota.
Vi insåg efter ett tag att stugan var en guldgruva. Böcker, tidningar och arbetsbetyg från sent 1800-tal och tidigt 1900-tal låg staplade i högar och nyfikna som vi är så läste vi igenom allt om vilka vi tror är Louises avlägsna släktingar.
 
Det var min tisdag. Idag har jag inte gjort mycket alls. Det blev en tur till Ikea med mamma för att handla handdukar som jag kan ta med till England. Annars har vi mest hängt hemma.


GRWM: MIDSUMMER

 
I och med att jag faktiskt flyttat till England nu så ville jag börja göra videos på engelska istället för att öva min engelska. Men en undersökning på Twitter (länk) visade att majoriteten var ganska negativa till engelska videos. Därför laddar jag från och med nu upp svenska videos på min vanliga kanal och engelska på en ny! Kanalen i sig är inte ny, jag har laddat upp några sims-videos på den för några månader sen, men det är på den kanalen de nya videorna kommer komma upp. HÄR har ni en länk till kanalen om ni skulle vara intresserade av att titta och prenumerera. 


Klåveröd

Idag vaknade vi alla upp trötta och sega så hela förmiddagen har för min del bestått av redigering av en ny YouTube video och lite tv-tittande. Helt i sin ordning alltså. Men på eftermiddagen tog vi det spontana beslutet att sova i vindskydd i Klåveröds strövområde, men vi var inte ensamma om att tänka den tanken och alla vindskydd var upptagna så vi åkte hem nu ikväll istället och tog ett kvällsdopp i havet. Även där hann vi inte komma långt innan det började spöregna och det var bara att bege sig hem igen. Så nu sitter jag här, inbäddad i en filt i soffan, och har haft en riktigt bra dag. Man vet att man inte varit ute i skogen på länge när man måste damma av sina Dr. Martens...
Ljuset i skogen var magiskt! / Greta tog ett dopp i sjön och ställde sig sedan över mina skor så de blev helt blöta.
Fick ta bort ett jättelager av damm från skorna innan vi åkte. De har stått i källaren sen i höstas!
 


Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook