ute på landet

Under den korta tiden jag är hemma så försöker jag maxa innehållet på mina dagar för att få ut så mycket av tiden hemma så mycket som möjligt. Därför beslutade jag och Louise oss för att ta en spontan roadtrip till hennes landställe i mitten av Skåne för fika och frisk luft innan vi begav oss vidare hem till Felicia, där jag för övrigt spenderade natten. 
Så fort jag klev ur bilen på landet så kände jag mig hemma. Jag är mestadels uppväxt på landet och kommer i vuxen ålder antagligen flytta tillbaka. Louises landställe var hur mysigt som helst.
Louises farfar hade byggt ett uterum mitt på tomten innan han tyvärr gick bort så där satte vi oss och hade fika.
Älskar älskar älskar inredning som har stannat i tiden. Hade jag kunnat leva i det? Antagligen inte, men det är så idylliskt på något sätt och sen är det ju otroligt vackert att fota.
Vi insåg efter ett tag att stugan var en guldgruva. Böcker, tidningar och arbetsbetyg från sent 1800-tal och tidigt 1900-tal låg staplade i högar och nyfikna som vi är så läste vi igenom allt om vilka vi tror är Louises avlägsna släktingar.
 
Det var min tisdag. Idag har jag inte gjort mycket alls. Det blev en tur till Ikea med mamma för att handla handdukar som jag kan ta med till England. Annars har vi mest hängt hemma. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook