Stentuffa Sofie

I september fotade jag min kompis Sofie. Hon skulle precis släppa sin nya singel Fault och jag fick äran att fotografera omlaget! Vi begav oss till Dalby stenbrott utanför Lund och här är några av bilderna. Jag visade några bilder när jag tog dom men då bloggade jag på Nouw så tänkte att det hade varit kul att visa här också. Själv är jag riktigt nöjd och det blev Sofie med. Om ni vill lyssna på hennes singel kan ni lyssna på den här under! 


Sverige är underskattat

Nikon D3000 + 35mm f/1.8 
 
Sommaren 2015 struntade min familj i att åka utomlands och ligga på en strand och glassa (vilket jag inte hade tackat nej till, missförstå mig inte). Istället så semestrade vi i Sverige. Vi bosatte oss på Bolmsö i Småland i en vecka och wow så vacker det var där. Vi hade ca 50m till en egen vik med brygga, pytteliten hamn och bra fiskemöjligheter. Under den veckan så gick vi ner till "stranden" varje kväll och testade fiskelyckan, kvällsbadade och kollade på solnedgången (som var heeeeelt fantastisk varje kväll). Sverige är så underskattat när det gäller att semestra, jag kan faktiskt inte förstå folk som hellre ligger på stranden hela sommaren utan att upptäcka saker och det finns så otroligt mycket att upptäcka i Sverige. 


Busringer mina vänner

 
En ny video är uppe på YouTube och denna gången förlorar jag alla mina vänner på 16 minuter och 56 sekunder. Var det värt det? JA, jag hade hur kul som helst och mina vänner skrattar också åt det nu i efterhand. Hoppas ni gillade videon.


Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook