breathe

Idag var första jobbdagen på lite mer än 3 veckor. Sjukt kul att träffa gänget igen för vi har så himla kul tillsammans. Vi slutade vid ett och då drog jag, Mia, Isabelle & Ida och käkade thaimat. Så gott!!! Tänkte dra till gymmet nu på eftermiddagen men jag har extrem träningsvärk i armarna, axlarna, ländryggen och benen, så det får bli en vilodag idag. Imorgon ska jag försöka hinna ta mig dit men jag jobbar verkligen HELA dagen. 
 
Köpte även ett par nya byxor idag woho 199kr på Gina Tricot.


 


Favoriter

Box Of Light heter bandet som har gjort dessa två låtar. Helt fantastiska. Än så länge finns endast deras låt "Falling" på Spotify men jag hoppas deras andra låtar kommer upp snart också. Bandets sångerska Helen har dessutom en youtubekanal som är grym (och HUR SNYGGT ÄR INTE HENNES HÅR???). På youtube går hon under namnet Helen Melonlady och ni kan hitta henne HÄR.


Nytt


Fick ju lön i fredags så då gick jag bananas och shoppade loss. Nya träningsshorts, sport-bh, bronzing powder, concealer och lösögonfransar. Sen blev det även lite underkläder, schampo, balsam osv, sånt som är tråkigt att veta. 

Invigde mina nya shorts idag på gymmet och omg i love them. 199:- på Intersport. Rekommenderar verkligen! 


Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook