Mie Jensen

Spontant
 
Hamnade hemma hos Adam igåreftermiddag. Mycket festligt. Kämpade mig de 6 milen hem idag vid 14 och åkte direkt hem till att vara barnvakt. Kom dessutom hem till att mamma hade köpt en LP-spelare (!!!!!!!!!!!!!) till mig och att Belinda, en underbar vän som flyttat till Nice över sommaren, lämnat massor av kläder, smink, väskor och andra nödvändiga saker till mig! Tacktacktack.
 
Imorgon ska jag tillsammans med mamma och hennes kollega på bilbingo (pensionärspoäng?) och vinna MASSOR AV PENGAR mvh fattig_student_97.
 
Gjorde dessutom blå dipdye precis. Är inte bara fattig är spontan också.
Från gårdagen
Två bilder som togs i samband med att jag var ute och fotade arkitektur till jobbet.
 
Idag är det endast jobb mellan 9-12, vilket är väldigt skönt. Målet för dessa timmar är att vara klar med alla fotograferingar, så det endast är redigering kvar. Ska väl påbörja redigeringen om jag hinner, men tror det blir ganska tight med tid. 
 
Efter jobb beger jag mig hem till Adam tillsammans med Sara för film/tv-spel/bada-i-hans-pool/umgås-kväll. Mycket trevligt. 
Landskrona Stad
 
I mitt jobb innebär det att jag ska göra en fotoutställning av Landskrona Stads arkitektur. Så idag bestod en del av arbetsdagen av att cykla runt i Landskrona och fota byggnader och hus. En annan del av arbetsdagen bestod av att fota Passion Crews duktiga gatuartister.