Vance Joy - Riptide

 
Denna låt går på repeat i mina lurar. Därför ville jag dela med mig av den och låta er också höra den. Dock har jag inte sett videon än, ska se den lite senare ikväll! 


Snart klar.

Satt hela kvällen i måndags, tisdags och från klockan 17 idag. Men nu är den snart klar. Har nog aldrig lagt ner så här mycket tid på en ny design OCH JAG ÄR INTE ENS KLAR ÄN! Har lite smågrejer kvar att fixa + en ny header. Lite nya grejer som kommer finnas i den nya designen är två menyer, en infobanner, nya typsnitt och massa annat! Ska ta en paus nu och vila ögonen från datorn en stund. Ha en bra kväll.


Dr. Martens

Hallå! Jag hade en bra helg i Borås och kom hem, gick till skolan i måndags. Sen blev jag sjuk. Feber och antagligen halsfluss. Ska till vårdcentralen senare idag och se vad det är som pågår. Annars ska jag bara bädda ner mig i soffan och kolla på film & tv. 
 
Dessa snyggingar fick jag av pappa i helgen. Love 'em! 
 


Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook