Fullt upp!

Hej på er! Mitt liv går i full fart just nu med prov, läxor, träning och livet helt enkelt! Själv har jag nyss kommit hem från ett 85 minuters boxningspass och har hunnit med att duscha och dricka smoothie. För mig blir det plugg resten av kvällen då jag har historieprov imorgon. Hur är det med er förresten? Ska på riktigt försöka ta tag i den här dammiga bloggen igen. Har till och med på börjat en ny design som inte riktigt är klar än. I'll be back! 


Framför kameran

Fotograf: Sara Idberg // Modell: Mie Jensen // Redigering: Mie Jensen
 
Häromdagen stod jag framför kameran till Saras fotoarbete. Det kändes galet fel att inte stå bakom kameran men samtidigt kul. På fredag ska vi ut och fota igen och vi hoppas på bättre väder. Sist var det väldigt grått, regnigt och allmänt tråkigt. Så bättre lycka på fredag!


Jenner

Get The Look-Kylie Jenner
 
 
Get the Look : Kendall Jenner
1160. Celebrity Style: Kylie Jenner
Kan systrarna Kardashian/Jenner sluta vara det snyggaste som finns? Fantastiska kläder dessutom. Jag brukar inte vara så intresserad av kläder och kändisar men omg dessa brudar.


Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook