back in the UK

Hallå på er! Jag är tillbaka i England. Vi flög tillbaka den 3 juli och herregud vilken omtumlande resa. Vi anlände till Köpenhamns flygplats i god tid och inser att vårt fly som skulle gå 21:40 nu skulle gå 22:40 istället. Inte mycket att göra åt det tyckte vi och gick och åt istället. Tiden går och går och går och ingen gate dyker upp på skärmarna på flygplatsen. Efter flera timmars väntan fick vi en gate och klockan blir 22:40. Men inget plan fanns i närheten. Vid 22:50 landar planet vi skulle med och vi lyfte inte förrän ca 23:20. Redan nu insåg vi att vi skulle missa vår anslutande buss från Manchester till Liverpool vilket vi även gjorde... Vi landade vid midnatt brittisk tid och nästa buss gick 01:40 brittisk tid. Det blev många timmars resande och vi var inte hemma förrän 03 (04 svensk tid). Trötta men glada över att vara hemma. 
Igår var jag på arbetsintevju i denna vackra byggnad, tyvärr tror jag inte att jag får jobbet men jag ser det som en bra erfarenhet. Har förresten hittat ett au-pair jobb i Schweiz som jag är lite sugen på att söka.
Efter min intervju mötte jag upp Maria, som jag bor hos, för att äta lunch på Cuthbert's Bakehouse. Cuthbert's är verkligen ett av mina favoritställen här i Liverpool. De serverar allt från paninis, bakade potatisar till giganstiska morotskakor och muffins. Har ännu endast ätit lunch där men måste verkligen smaka deras fika någon gång! Rekommenderar verkligen att gå dit om ni besöker Liverpool!
 
Idag är en sån där seg dag. Jag sitter hemma och skriver CV samtidigt som jag tvättar. Borde dessutom gå och göra mig lite lunch och handla mat. 
 


3 minute make up challenge

 


Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook