Onsdagen den 14 februari

Som varje annan dag börjades dagen med kattmys i sängen. Findus kommer alltid springandes 07:30 och vill kela. Hans ord är min lag så det är bara att kela på. Brukar stiga upp en halvtimme senare. Åt min vanliga frukost; två ägg på knäckebröd och mellanfil med havrekuddar, och började sedan i lugn och ro städa min lägenhet. Jag mår alltid lite bättre när det är städat. Innan jag kommit igång ordentligt ringde det på dörren och jag fick ett blombud! Har aldrig fått ett blombud tidigare. 
 
 
Superfina blommor från min mamma. Med eukalyptus som jag älskar! Tycker det är så fint och stilrent. Det kan ju bli lite ensamt när man inte bor hemma längre och dessutom bor långt från sin familj. Så lite extra kärlek såhär på alla hjärtans dag tar jag gärna emot. Även om jag pratar med mamma varje dag så betyder gester som denna så mycket. Blommorna ställdes min vas i hallen. Eukalyptusbladen som redan stod där var så torra och fick åka i soporna och dessa nya fick ta över deras plats. 
 
 
Det blev så fint! Tack fina mamma, jag älskar dig.
 
 
Som vanligt kan man inte göra någonting utan att Findus ska vara med. Denna möbel är hans favorit. Där ligger han när jag kommer hem efter jobb/föreläsning. Men oftast ligger han på översta hyllplanet, så nära dalahästen som möjligt. Det är ett under att min vas klarat sig så länge, förr eller senare åker den väl i golvet. I kväll ska jag faktiskt gå ut med mina klasskompisar. Ska dansa hela natten i min student-overall som en äkta student. Det är sällan det händer, men idag passade det bra. Nu ska jag laga lite lunch till mig själv, vi hörs!
 
  DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook