Mie Jensen

American Horror Story
Jag är ett stort fan av serier. Just nu håller jag på att titta på American Horror Story: Asylum som är säsong 2 i serien. I oktober släpps säsong 4 och jag längtar som en galning! Alla säsonger av AHS är fristående så om man vill börja titta kan man välja vilken säsong som helst. Rekommenderar verkligen AHS om ni gillar att bli lite skrämda. Men samtidigt är det inte jätteläskigt och det har en väldigt bra handling. Dessutom är världens snyggaste Evan Peters med i alla säsonger. 
 
"American Horror Story är en amerikansk skräck-drama-TV-serie skapad och producerad av Ryan Murphy och Brad Falchuk med bland annat Jessica Lange, Frances Conroy och Evan Peters i rollerna. Serien har sänts i två fristående säsonger och den tredje säsongen kommer att visas hösten 2013 och fortsätta in på 2014. I seriens säsonger återkommer flera av skådespelarna men i nya roller varje säsong.

Den första säsongen, kallad American Horror Story: Murder House, följer familjen Harmon - Ben, Vivien och deras dotter Violet - som flyttar från Boston till Los Angeles efter att Vivien haft ett missfall och Ben haft en affär. De flyttar in i en restaurerad herrgård, ovetande om att den är hemsökt.

Den andra säsongen, kallad American Horror Story: Asylum, fristående från den första, utspelar sig 1964 och följer patienter, doktorer och nunnor på ett mentalsjukhus.

Den tredje säsongen, kallad "American Horror Story: Coven", hade premiär i oktober 2013 och handlar om en grupp häxor i New Orleans. Säsongen utspelar sig huvudsakligen i nutid." - Wikipedia

 
 
#1 - Amanda [SPONTAN]

Älskar den serien!

#2 - Jen

Den serien e riktigt bra :D å lite äcklig ibland XD
Sv: Allt är bara bra med mig :D tack! Hur är det sj?