Drömmar

Jag har aldrig varit en person med tydliga drömmar och mål i livet utan jag har mest glidit med och hoppats på det bästa. De flesta gånger har det gått bra med det har också gått mindre bra. För att exemplifiera hoppade jag på ett plan till England för cirka en månad sedan och imorgon hoppar jag på ett plan hem igen. Det blev inte som jag tänkt mig och jag har istället bestämt mig för att läsa på universitetet. Jag ser det inte som ett misslyckande utan mer som om att det inte var meningen just nu.

De senaste tre veckorna har jag varit ensam och de enda jag har pratat med öga till öga är kassörerna i mataffären och grannarna. Det har varit svårt och inneburit många break downs på köksgolvet klockan 02.32 men det har även inneburit tid att tänka. Tid att tänka på vad jag verkligen vill. Har dessa tre veckor gjort mig klokare? Ja, jag tror faktiskt det. Jag har nu en svag aning om vad jag skulle kunna tänka mig göra med mitt liv. Jag har bestämt mig för att ta tag i fotograferingen mer seriöst, jag har bestämt mig för att jag vill desperat besöka Island och jag har bestämt mig för att ta mitt pick och pack för att flytta hem igen.

Jag har börjat sätta upp mål och börjat drömma under de senaste tre veckorna på ett sätt som jag aldrig gjort förut så nu ser jag fram emot att åka tillbaka till Sverige och börja jaga mina drömmar och mål. 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook