Lär känna mig (lite bättre)

Oftast är jag inte särskillt personlig i bloggen och eftersom ni är några stycken nya som faktiskt hittat hit på senaste tiden (like what? jag har inte uppdaterat på åratal) så tänkte jag att en "lär känna mig-lista" sitter bra. Listan har jag snott rakt av från Ida (som har en helt fantastisk blogg som ni borde kolla in).
 
Nu kör vi!
 

Hur gammal är du?

Jag har precis fyllt 19! 1997 representing.  

 

Hur gammal känner du dig?

Minst 20. Mina nya kompisar på universitetet är ca 20-23 så jag känner mig som dem även fast jag är yngst i klassen haha. 

 

Var bor du?

Kalmar! Men är från Sälen/Landskrona. Det där blev krångligt.

 

Vad har du gjort i dag?

Idag är det torsdag och det betyder för mig att det är 1 dag tills min första tenta. Så jag har helt ärligt bara pluggat hela dagen. Inte så intressant men det är inte livet alltid heller.

 

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Jag gillar inte värme och jag gillar inte kyla så jag antar att jag får säga höst eller vår för då är det precis lagom varmt (som den svenne man är).

 

Är du beroende av någonting?

Skulle kanske inte kalla det beroende utan mer OCD-varning. Jag är BESATT av att stänga skåp vilket har blivit ett litet problem nu när jag bor i kollektiv. Jag mår riktigt dåligt om folk inte stänger skåpsluckor och lådor efter sig. Så här hemma springer jag runt i köket och stänger luckor efter folk hela dagarna. Mamma skickade den här bilden till mig igår då de håller på att renovera köket i hennes lägenhet och jag mådde illa bara av bilden. 

 

Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?

Jag är ganska pedant när det gäller mina egna grejer, skiter fullständigt i hur alla andra har i sina hem. Mitt största intresse förutom fotografering är fåglar! Jag var med i barnprogrammet Bobster som gick på Barnkanalen när jag var yngre #tv-kändis.

 

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

Island, Maldiverna eller hemma hos honom ♥

 

Vad är du på för humör just nu?

Jag är glad! Lite stressad pga tentaplugg. Men glad!

 

Vilket är ditt favoritgodis?

Gräddkola!!!

 

Vilken är din favoritaffär?

Handlar inte alls mycket kläder längre utan handlar mest second hand och på loppisar. Men gillar Primark, Monki, Carlings och Urban Outfitters.

 

Är du morgon- eller kvällsmänniska?

Morgon! Mina roommates tycker att jag är galen som är uppe och studsar kl 8 på morgnarna även om jag inte har föreläsningar och som går upp 8 på söndagar för att gå på spinning när dem ligger bakis i sina sängar. 

 

Har du blivit sydd någon gång?

Nej som tur är! Är mycket rädd för nålar.

 

Är du blyg?

Ganska. Runt nya människor gör jag inte mycket ljud men när jag väl känner personerna (eller har alkohol i kroppen) så har jag inga hämningar. 

 

Vad heter du i andranamn?

Evnice!

 

Vill du gifta dig?

Tveksamt. Kommer den rätta personen in i mitt liv kan jag tänka mig att överväga det. Men tycker mest det verkar krångligt. Men om jag mot förmodan skulle gifta mig så kommer det vara borgerligt.

 

Har du något smeknamn?

Blev kallad Mi1337 av någon konstig anledning ett tag i gymnasiet. Men oftast är det så att folk tror att mitt riktiga namn (Mie, lol) är en förkortning av Marie/Maria; vilket det inte är.

Alltid roligt med listor och att lära känna nya personer lite mer! Hoppas du har en fin söndag :)

Svar: Eller hur! Tycker det är ett bra och snabbt sätt att lära känna någon lite bättre! Detsamma till dig :)
Mie Jensen DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook