Mina 6 favoriter på youtube

Hej på er! Även mer tips önskades så nu tänkte jag tipsa om mina 6 favoriter på Youtube och förhoppningsvis hittar ni någon ny spännande kanal att följa. Vi kör direkt och utan inbördes ordning. Ni kan klicka på deras namn nedan för att komma till deras kanaler!

Casey Neistat (youtube.com/caseyneistat)

Min absoluta favoritvloggare; Casey Neistat! Tror inte många har missat Casey och hans fantastiska sätt att berätta historier på. Han jobbade tidigare med att skapa film och hade dessutom en egen tv-serie på HBO tillsammans med sin bror. När han gav sig in i YouTube-världen revolutionerade han sättet att vlogga på och blev snabbt en av de största. I skrivande stund har han lyckats samla ihop strax över 7 miljoner prenumeranter och siffran växer ständigt. Han tog en paus från vloggandet ett tag men är nu tillbaka med vad han kallar "säsong 3" av hans vloggar.

Ellen Fisher (youtube.com/mangoislandmamma1)
Ellen Fisher bor tillsammans med sin familj på Maui, Hawaii och jag skulle nog säga att dem lever mitt drömliv. Hela familjen är veganer och många av deras videos handlar om hur man lever ett hälsosam veganskt liv. Hon gör mat som man dreglar av att bara kolla på och dessutom har hon skrivit 2 e-böcker fulla med veganska recept! Ellen tar dessutom helt fantastiska bilder som ni kan se på hennes instagram och jag tycker verkligen att hon är en riktigt inspirerande person. Hennes videos är även lite feel good-videos för mig så om jag har haft en dålig dag älskar jag att klicka in på hennes kanal. Dock uppdaterar hon mer sällan pga. barn och livet kommer i mellan!
Jessica Whitaker (youtube.com/jessicawhitaker)
Jessica Whitaker är fotograf och social media director och detta är helt enkelt vad hennes kanal handlar om! Hon lägger upp allt från behind the scenes från hennes fotograferingar till videor där hon går igenom hur man arbetar med företag på sociala medier. Jag har lärt mig massor av hennes kanal både fotomässigt och om sociala medier. Dessutom är hon så ung också?! Blir otroligt imponerad. 
En av Sveriges främsta skidåkare som sadlat om och blivit vloggare! Han utmanade sig själv att lägga upp en video varje dag i ett år och bara för några dagar sedan klarade han målet. Han slutade såklart inte vlogga för det utan fortsatte med det som nu kallas "Säsong 2" på hans kanal. Han bor i Monaco och Marbella men mestadels av tiden spenderas med att resa jorden runt med hans flickvän Janni Delér och hans kameraman Benjamin Ortega. Att titta på Jons vloggar är mer som att titta på en film då allt är extremt bra kvalitet och tillsammans är Jon och Benjamin otroligt duktiga på det dem håller på med.
Christian LeBlanc från Kanada sa upp sig från sitt heltidsjobb för att resa jorden runt och genom att lägga upp videos på YouTube från sina resor lever han idag på att göra resevideos. Tillsammans med sin flickvän Laura Reid, som också är YouTuber, bor dom på allt från 6(!!!)-stjärniga resor till vandrarhem. För tillfället befinner de sig i Thailand. Christian gör inte bara videor om att resa utan precis som Jessica Whitaker pratar han mycket om sociala mediers påverkan och hur man kan jobba med dem. Hans videos är otroligt välgjorda och det är en fröjd för ögat att titta på dem!
Negative Feedback (youtube.com/negativefeedback
George Muncey och Louis Bryant, som filmar, driver kanalen Negative Feedback och facebookgruppen med samma namn. Negative Feedback handlar om analog fotografering och här testar George allt från olika kameror till olika filmer att fota med. Denna kanalen var vad som startade igång mitt intresse för analogt fotograferande igen och jag har lärt mig massor av George. Jag rekommenderar även att gå med i facebookgruppen med ca 10,000 medlemmar för att få "the whole experience". 

Det var mina favoriter på YouTube! Dessa är alltså dem jag tittar på regelbundet och kollar varje video av. Sen prenumererar jag på massor av andra kanaler som jag bara kollar på några gånger ibland. Kollar ni på någon av dessa sen tidigare? Brukar ni kolla på YouTube? Har ni tips på kanaler ni tror jag skulle gilla får ni gärna lämna tips i kommentarerna! eva%2520linah


roligt inlägg:D DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook