v.17

Årets första jordgubbar för min del! Grillade hos mina släktingar här i Kalmar och käkade dessa goda jordgubbar till efterrätt tillsammans med marängswiss. 
Mamma kom på besök! På lördagkvällen åt vi tillsammans på Pinchos och drack supergod vit sangria. 
I början av veckan fick jag ett riktigt ryck om möblerade om lite i mitt rum och inredde ordentligt. När mamma sen kom hade hon med sig pricken över i:et; min TV! Har bott här sen augusti utan ordentlig TV. Nu kommer jag aldrig lämna sängen igen haha. 
Saker jag funderat på under veckan:
→ Hur f*n jag ska få plats med alla mina växter när jag planterat om allt i egna krukor?!?! Får väl flytta in i ett växthus haha. 
→ Ämne till B-uppsatsen!! Jag slutar snart mitt första år på universitetet men först ska en B-uppsats skrivas. Jag och Nina (som jag ska skriva tillsammas med) har verkligen haft så svårt att komma på ett bra ämne men idag lossnade det och vi har massor av bra idéer! 
Saker jag ser fram emot nästa vecka:
→ P3 Älskar Kalmar! P3 Älskar ska ha ett gratisevenemang på en klubb här i stan på den 4/5 och dit ska jag! Tror det kommer bli riktigt kul med massor av bra artister som Hov1 och Urban Cone! 
→ Åka hem. Jag ska åka hem till Skåne över helgen och bara få umgås med nära och kära ♥Maria Pettersson


Åh, jag längtar efter ordentliga svenska jordgubbar!! :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Mitt namn är Mie och jag är 20 år. Jag går mitt andra år på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag läser turism med inriktning på företagsekonomi. På fritiden hänger jag en hel del i naturen vilket ni kommer få se en del av då fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Vill du kontakta mig? Klicka här för att skicka ett mail till mig! Portfolio
Instagram
Facebook